Våra kurser – Matematikvideo

LOGGA IN

VIA

OBS! Inget publiceras i ditt flöde utan ditt medgivande.

VIA E-POST

E-post/användarnamn

Lösenord

Glömt lösenordet?
eller

Våra kurser

Ta hjälp av våra pedagogiska videos, övningar och diskussioner för att lyckas bättre med din mattekurs.

Detta får du

Gör som över 50 000 andra, använd våra heltäckande kurser för att förenkla dina mattestudier.

VIDEOLEKTIONER

Över 500 videor

Lär dig effektivt och snabbt med pedagogiska, tydliga och korta videolektioner. Gjorda av våra legitimerade lärare.

ÖVNINGAR

Kunskapstester

2000+ självrättande övningsfrågor med lösningsförslag och pedagogiska förklaringar.

DATOR ELLER MOBIL

Plugga i din egen takt

Se genomgångar och gör övningar när du vill och hur många gånger du vill. Tjänsten är alltid tillgänglig.

PROV

Högskoleprovet eller nationella?

Få träning och pepp inför Nationella prov och Högskoleprovets matematikdelar.

Vad tycker våra användare

Så säger några av våra 50 000 användare.

"Jag är så glad för er sajt och nu tänker jag använda den för att skaffa mig behörighet (och självkänsla) till den utbildning jag vill gå genom att först plugga hos er och sedan gå upp på prövning allteftersom jag blir klar. Jag har alltid varit livrädd för matte men tror att via er kan jag komma så långt jag vill... Så roligt att hitta er."
image
Rasmus
Skaffar behörighet till utbildning
"Snygg struktur och bra upplägg! Jag älskar verkligen hur lätt det är att titta igenom gamla videos från tidigare kurser om man som jag hamnat lite efter i föregående kurs."
image
Andreas Tibell
Studerande
"Tack för en mycket bra matteundervisning! Jag är förmodligen en av de äldsta användarna av er sida. Jag har börjat studera nu i 50-årsåldern och det är det bästa jag nånsin gjort.Jag har aldrig riktigt förstått matte och hoppade av gymnasiet på 70 talet. Hade er sida funnits då hade jag antagligen fortsatt studera då. Jag börjar tycka matte är roligt!"
image
Maria, 50 år
Pluggar upp betyg

Vanliga frågor om tjänsten

Jag tycker att matematik är svårt och tråkigt, på vilket sätt blir jag hjälpt hos er?

Genom åren har mängder av studenter pluggat och pluggar med hjälp av oss och som tycker matematik är svårt. Våra onlinelektioner hjälper dig på ett visuellt och tydligt vis att komma igång med att förstå grunderna och när du är redo för det att ta nästa steg. Läs gärna vad några av våra användare skriver om detta.

Vad skiljer er och gratistjänster på nätet?

Vi har valt att ta betalt för våra lektioner då vi lägger ner mycket jobb på att hålla hög kvalitet i våra videogenomgångar. Våra videogenomgångar görs alltid av legitimerade lärare och stort fokus läggs på att lösa det vi vet att många elever kämpar med att förstå. Alla våra texter är gratis för alla och tillgängliga utan att man behöver ett konto hos oss. Till alla våra videogenomgångar har vi även tusentals övningsuppgifter där vi alltid förklarar hur du själv kan lösa uppgiften. För att hålla hög kvalitet tar vi betalt för vår tjänst.

På vilket sätt får man hjälp med högskoleprovet hos er?

Högskoleprovskursen hos oss fungerar så att du får tillgång till genomgångar (på matematikdelarna) på ett gäng gamla högskoleprov. Tanken med dessa är att ge en mängd olika alternativ för hur man kan lösa matematikuppgifterna.

Dessutom plockar vi lektioner från Matematik 1 och Matematik 2 och lägger in i denna kurs för att man skall få en bra grund för att repetera den matematiska teorin bakom matematikdelarna. Våra kurser är heltäckande gällande matematiken och teorin bakom denna. Du får inte bara tillgång till HP genomgångarna utan även alla andra gymnasiekurser i matematik hos oss ifall du vill repetera eller fördjupa från en annan kurs.

Vi har inget material som behandlar de verbala delarna (ORD, LÄS, MEK, ELF) då vi inte har någon kompetens att göra det på ett bra sätt. Vi som driver matematikvideo är legitimerade gymnasielärare i matematik, fysik och systemutveckling.

Jag ska plugga upp matten och undrar om er sida endast är ett komplement och man måste ha böckerna också? Eller om jag bara kan köra på er?

Man kan säga att vi nästan är heltäckande men kanske inte riktigt hela vägen för tillfället. Vi håller på och utvecklar räkneuppgifter gjorda för mängdträning men om vi skall vara ärliga så är det nog inte riktigt så många som behövs. Det som vi för tillfället har är 8 övningsuppgifter till varje lektion till Matematik Högstadiet och Matematik 1-3 och kanske inte riktigt lika många till Matematik 4-5.

Så framförallt är vi ett heltäckande gällande teorin (video och texter) men inte hela vägen med räkneuppgifter (även om vi är på god väg).

Vilken är skillnaden mellan ett gratiskonto och ett betalkonto?

Med ett gratiskonto får du tillgång till cirka 10 % av alla våra lektioner och dina aktiviteter och resultat sparas. Med ett betalkonto får du tillgång till allt.

Kan jag säga upp tjänsten om jag inte är nöjd?

Du har möjlighet att säga upp tjänsten inom 14 dagar efter ditt köp och få pengarna tillbaka förutsatt att du inte använt tjänsten under tiden. Kontakt oss om du vill göra detta

Vilka uppgifter/övningar skall jag göra för att nå en godkänd nivå?

Hos oss är de olika övningarna märkta med betygsnivå och vilka förmågor som behandlas i uppgiften. Om en fråga exempelvis är märkt med betyget Ep så behandlar den förmågan procedur på E-nivå (godkänt nivå). Det är företrädesvis de fyra första uppgifterna till varje lektion som är på grundläggande nivå.

Prova Premium i 7 dagar för 9 kr

Därefter 89 kr per månad.
Avsluta prenumerationen när du vill.
SKAFFA PREMIUM
Nej tack. Inte just nu.

Vad är detta?
Här hittar du matematiska symboler som kan användas när du ställer frågor på forumet eller kommenterar. När du klickar på symbolen markeras denna, kopiera genom klicka med höger musknapp eller använda kortkommandot Ctrl-C (PC) / cmd-C (Mac)
Förhandsvisning Latex:
Latexkod: