Om - Matematikvideo

LOGGA IN

VIA

OBS! Inget publiceras i ditt flöde utan ditt medgivande.

VIA E-POST

E-post/användarnamn

Lösenord

Glömt lösenordet?
eller

Om Oss

Matematikvideo – Mattehjälp och läromedel online

frontpage_graphics_landscape

Matematikvideo finns till för dig som vill lyckas bättre i dina matematik- och fysikstudier. Vi följer med dig en längre eller kortare stund och ser till att du förstår alla grunder och lär dig att lösa svårare problem och uppgifter. Vi har kurser för högstadiet och gymnasiet. Se alla kurser här.

Matematikvideo är också ett läromedel för högstadiet och gymnasiet. Skolans elever får då tillgång till alla kurser med videos, övningar och texter. Dessutom får du som lärare tillgång till rapporter på kurs-, lektions- och individnivå. Till lärare har vi även en provbank i matematik och ett system för att genomföra helt digitala prov. Läs mer om vårt läromedel i matematik och fysik.

Matematikvideo startades 2010 och vårt mål är att skapa Sveriges bästa lärandemedel i matematik, fysik och programmering.

Våra medarbetare – Vi som jobbar med matematikvideo

Vi vill vara den hjälpsammaste matematiktjänsten på nätet. Det är vi genom att göra allt vi kan för att du skall lära dig och förstå. Vi är helt enkelt superpedagogiska och gör Sveriges bästa videogenomgångar för att se till att du förstår alla steg. Och skulle du fortfarande ha frågor så finns vi där för dig i kommentarer och på vårt forum för att svara på dina frågor.

Simon Rybrand, VD och matematiklärare

Simon är VD och leg. matematiklärare på gymnasiet och har jobbat med matematikundervisning som lärare och utvecklare av läromedel sedan 2004. Simon är ansvarig för alla videofilmer i matematik.
Kontakt: simon@matematikvideo.se
Läs mer om Simon här.

David Karp, systemutvecklare

David är systemutvecklare och är ansvarig för systemet bakom vår tjänst. David sköter också våra tekniska supportfrågor.
Kontakt: david@matematikvideo.se
Läs mer om David här.

Daniel Johansson, matematik- och fysiklärare

Daniel är leg. matematik- och fysiklärare på gymnasiet och är ansvarig för kursen Fysik 1. Daniel jobbar även med våra övningsuppgifter i matematik.
Kontakt: daniel@matematikvideo.se
Läs mer om Daniel här.

Anna Karp, matematiklärare

Anna är leg. gymnasielärare i matematik och bild. Hon jobbar hos oss och även på skolan LM Engströms gymnasium. Anna är ansvarig för våra prov och övningsuppgifter.
Kontakt: anna@matematikvideo.se
Läs mer om Anna här.

Matematikvideo på andra ställen

Om Företaget

Matematikvideo drivs av företaget Eddler AB och vårt mål är att göra Sveriges bästa lärandemedel i matematik, fysik och programmering. Idag så har över 50 000 elever använt sig av Matematikvideo för att plugga matematik och fysik och ett 80-tal skolor prenumererar på tjänsten årsvis.

Eddler AB
Organisationsnummer: 559029-8195
Tredje Långgatan 13a
41303 Göteborg

Prova Premium i 7 dagar för 9 kr

Därefter 89 kr per månad.
Avsluta prenumerationen när du vill.
SKAFFA PREMIUM
Nej tack. Inte just nu.

Vad är detta?
Här hittar du matematiska symboler som kan användas när du ställer frågor på forumet eller kommenterar. När du klickar på symbolen markeras denna, kopiera genom klicka med höger musknapp eller använda kortkommandot Ctrl-C (PC) / cmd-C (Mac)
Förhandsvisning Latex:
Latexkod: