Om Oss - Matematikvideo

LOGGA IN

VIA

OBS! Inget publiceras i ditt flöde utan ditt medgivande.

VIA E-POST

E-post/användarnamn

Lösenord

Glömt lösenordet?
eller

Om Oss

Om tjänsten

frontpage_graphics_landscape

Vad hittar du hos Matematikvideo.se?

Matematikvideo finns till för dig som vill lyckas bättre i dina matematikkurser. Vi följer med dig en längre eller kortare stund och ser till att du förstår alla grunder och lär dig att lösa svårare problem och uppgifter.

Vi vill vara den hjälpsammaste matematiktjänsten på nätet. Det är vi genom att göra allt vi kan för att du skall lära dig och förstå. Vi är helt enkelt superpedagogiska och gör Sveriges bästa videogenomgångar för att se till att du förstår alla steg. Och skulle du fortfarande ha frågor så finns vi där för dig i kommentarer och på vårt forum för att svara på dina frågor.

Vi som jobbar med matematikvideo

mv_simon_o_david

Vi bakom den här tjänsten heter Simon Rybrand och David Karp. Det är vi som gör Matematikvideo. Simon är utbildad och legitimerad matematiklärare på gymnasiet sedan 2004 och undervisar i kurserna Matte 1-5. David är systemutvecklare och jobbar med allt som rör hemsidan, supporten och betalningar.

Om det är någonting som du undrar: hör av dig till oss på
simon@matematikvideo.se
eller
david@matematikvideo.se

Matematikvideo har också kontinuerlig hjälp att utforma de övningsuppgifter som hör till våra onlinelektioner och hjälp med vår fysikkurs. De som jobbar med oss för tillfället är:

  • Anna Karp, Legitimerad Gymnasielärare i Matematik och Bild. Redaktör för kurserna Matematik 1-4.
  • Sara Petrén Olauson –  Legitimerad Gymnasielärare i Matematik, Fysik och Franska. Redaktör för kursen Matematik 5.
  • Daniel Johansson – Gymnasielärare i Matematik och Fysik. Videoansvarig och redaktör för kursen Fysik 1.

Om Företaget

Matematikvideo drivs av företaget Kleara Utbildning AB och vårt mål är att göra Sveriges bästa utbildning på nätet. Idag så har över 10 000 privatpersoner använt sig av Matematikvideo för att plugga matematik och ett 50-tal skolor prenumererar på tjänsten årsvis.

Kleara Utbildning AB
Organisationsnummer: 559029-8195

Adress
Kleara Utbildning AB
Tredje Långgatan 13a
41303 Göteborg

Så fungerar vår tjänst

Vi gör videos, övningar och interaktiva test som skall täcka det centrala innehållet på olika betygsnivåer i varje kurs. Våra videos är utformade så att de skall vara enkla att följa, visuellt tydliga och där vi försöker att lyfta fram de allra vanligaste problemställningarna och lösa dessa. Sedan kan du testa att du har förstått våra videos med interaktiva övningar och test. Till dessa finns det alltid lösningsförslag så att du kan känna dig trygg med att få en förklaring på det du inte förstår.

På sajten samlas även de aktiviteter du gör och hur det har gått på dessa. På detta vis blir det enklare för dig att plugga effektivt och snabbare se vad du behöver träna mera på.

Prova Premium i 7 dagar för 9 kr

Därefter 89 kr per månad.
Avsluta prenumerationen när du vill.
SKAFFA PREMIUM
Nej tack. Inte just nu.

Vad är detta?
Här hittar du matematiska symboler som kan användas när du ställer frågor på forumet eller kommenterar. När du klickar på symbolen markeras denna, kopiera genom klicka med höger musknapp eller använda kortkommandot Ctrl-C (PC) / cmd-C (Mac)
Förhandsvisning Latex:
Latexkod: