Förälder

Tidseffektiv och professionell hjälp att lyckas i Mattekursen

Allt tillgängligt online!

foralder--barn

Det kan vara svårt att hjälpa sitt barn med matematik. Både att hinna och att kunna förklara. Vi är en tjänst som följer med en kortare eller längre stund och hjälper  den som pluggar matte att komma vidare och förstå sin kurs. Vi som gör allt material här är legitimerade och erfarna gymnasielärare så allt är tydligt kopplat till kursernas centrala innehåll. Allt är tillgängligt online när som helst och så ofta man behöver. Så här fungerar detta hos oss:

  • Lär dig med hjälp av över 500 videos – Varje video är kort (6-9 minuter) och superpedagogisk. Du kan se dem när du vill och hur många gånger som helst.
  • Testa kunskaper och lär dig samtidigt – efter att du har sett varje video kan du testa dina nya kunskaper och får även vägledning så att du förstår lösningen.
  • Heltäckande för din kurs, slipp leta efter videos själv på Youtube. Träning inför nationella prov och högskoleprovets matematik.

Se alla kurser och deras innehåll här.

Vad får man tillgång till?

Om du beställer ett konto hos oss så får du tillgång till HögstadietMatematik 1-5Högskoleprovet och även de äldre kurserna Matematik A-E. Dessa lektioner ger ett heltäckande stöd för att klara av det centrala innehållet i varje kurs.

Prova Premium för 9 kr

Vilka är vi?

mv_simon_o_david

Vi som driver den här sidan heter Simon Rybrand och David Karp. Simon är legitimerad lärare i matematik och pedagogik.  David är utbildad systemutvecklare och ser till att sidan, konton och betalningar fungerar.

Kontakta oss för mer frågor här

Kika in på en lektion


I våra kurser är de fem första lektionerna helt gratis att testa så att du får en känsla för hur vår tjänst fungerar.
Se vår lektion om räta linjens ekvation.

Vanliga frågor om vår tjänst

Hur köper jag tjänsten till min son/dotter?

För att köpa ett konto till någon annan så är det enklast att registrera sitt konto via dennes e-postadress. Då skickas inloggningsuppgifter till kontot direkt till den person som skall använda kontot. Klicka då i att registrera kontot via e-post. Det går sedan att genomföra betalningen ändå fast man då väljer sitt eget kontokort. Obs! tänk på att om faktura väljs som betalningsmetod så skickas denna faktura till den e-postadress som väljs vid registrering.

Finns det föräldra-barn konto för 2 eller flera?

Om du är intresserad av ett konto där du som förälder kan följa ditt barn och ni tillsammans kan hjälpas åt med kursen så är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper er då att komma igång med ett sådan konto. Maila oss då på info@matematikvideo.se

Vilka kurser kan man få hjälp med här?

Beroende på vilket program som din son/dotter läser på så läser man nuförtiden olika kurser. Tidigare var kurserna indelade i Ma A-E där alla läste samma kurser men olika långt. Idag finns kurserna

  • Högstadiet – Innehåller stora delar av högstadiet men är fortfarande under utveckling och uppdateras löpande.
  • Ma 1a, 1b och 1c – Ingår alla i vår Matematik 1 kurs.
  • Ma 2a, 2b och 2c – Ingår alla i vår Matematik 2 kurs.
  • Ma3b och 3c – Ingår alla i vår Matematik 3 kurs.
  • Ma 4 – Matematik 4 hos oss.
  • Ma 5 – Matematik 5 hos oss.

Alla dessa kurser finns inom vår tjänst, om man köper ett konto får man tillgång till alla kurser hos oss.

Vilka ligger bakom den här tjänsten?

Vi som driver den här sidan heter Simon Rybrand och David Karp. Simon är legitimerad lärare i matematik och pedagogik. Simon har även jobbat som gymnasielärare sedan 2004 och gör så fortfarande två dagar i veckan där han undervisar i Matematik 1 – 5 och Matematik A – E. David är utbildad systemutvecklare och ser till att sidan, konton och betalningar fungerar. Vi tar även in extern hjälp vid uppgiftskonstruktion av utbildade matematiklärare. Läs mer om oss här.

Vad kostar Matematikvideo.se?

Matematikvideo är en prenumerationstjänst där ni för Matematikvideo Premium betalar 89 kr/mån. Om det är första gången ni provar tjänsten har vi ett proverbjudande som gäller i 7 dagar. Ni kan när som helst välja att avsluta prenumerationen utan någon bindningstid. Vi har även erbjudanden utan prenumeration där man betalar för sex eller tolv månader direkt. Dessa väljs i betalningsprocessen.

Våra kurser

Ta hjälp av våra pedagogiska videos, övningar och diskussioner för att lyckas bättre med din mattekurs.

Delområdeskurser

Studera ett delområde i taget.