Visa derivata snyggt och ny lektionsstatistik – Matematikvideo

LOGGA IN

VIA

OBS! Inget publiceras i ditt flöde utan ditt medgivande.

VIA E-POST

E-post/användarnamn

Lösenord

Glömt lösenordet?
eller

Visa derivata snyggt och ny lektionsstatistik

2016-09-06 Av Simon Rybrand 0 kommentarer

I det här blogginlägget presenterar vi ett antal nyheter för lärare och skolor, bland annat ett nytt lärarmaterial med visualisering av derivata, en ny lektionsrapport, nya övningar och ny funktion till läxförhör samt ett erbjudande till Högstadier.

Erbjudande till högstadier

Har ni på er högstadieskola funderat på att skaffa Matematikvideo? Just nu erbjuder vi högstadiet att köpa tillgång till tjänsten för halva priset då vår kurs är så ny och fortfarande fylls på med material. Hör av dig till info@matematikvideo.se om du är intresserad av detta och vill veta mer!

Visualisera derivatans definition snyggt

visualisera-derivata

Har du funderat på hur man kan visa eleverna derivatans definition på ett snyggt vis? Vi har lagt upp ett interaktivt lärarmaterial som kan användas under lektioner där man undervisar om detta. Du hittar denna här: https://matematikvideo.se/interaktivt-material/visualisera-derivata/

Ny statistik om lektionsaktiviteten

lektionsrapport

Vi har nu lagt upp en helt ny rapportmöjlighet för dig som vill se elevernas aktivitet med video och övningar på en lektion. Perfekt för dig som vill ge dina elever en läxa innan lektionen och kunna se vilka som sett video, gjort övningar och resultatet på dessa.

Nya funktioner till läxförhören

Vi har lagt till fler inställningsmöjligheter till våra läxförhör. Nu kan du slumpa ordningen på frågor och även svarsalternativen. Du kan även dölja de rätta svaren och förklaringen på frågorna.

Massor av nya övningar

Vi fortsätter även som vanligt att fylla på med massor av övningsuppgifter. För tillfället är det fokus på Matematik 2 och Matematik 3

Gör som 1100+ matematiklärare, fysiklärare och skolpersonal och följ de senaste nyheterna i vårt nyhetsbrev.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Prova Premium i 7 dagar för 9 kr

Därefter 89 kr per månad.
Avsluta prenumerationen när du vill.
SKAFFA PREMIUM
Nej tack. Inte just nu.

Vad är detta?
Här hittar du matematiska symboler som kan användas när du ställer frågor på forumet eller kommenterar. När du klickar på symbolen markeras denna, kopiera genom klicka med höger musknapp eller använda kortkommandot Ctrl-C (PC) / cmd-C (Mac)
Förhandsvisning Latex:
Latexkod: