Vi lanserar matematik för högstadiet – Matematikvideo

LOGGA IN

VIA

OBS! Inget publiceras i ditt flöde utan ditt medgivande.

VIA E-POST

E-post/användarnamn

Lösenord

Glömt lösenordet?
eller

Vi lanserar matematik för högstadiet

2016-03-11 Av Simon Rybrand 0 kommentarer

 

Arbetet med vår kurs till högstadiet påbörjades för ungefär ett år sedan och i början av hösten lade vi ut en beta kurs (en kurs under utveckling). Sedan dessa har vi på kontoret lagt mycket tid på att skapa lektioner, övningar, texter och strukturer med målet att försöka lansera en kurs riktad mot högstadiet under senvåren 2016. Nu visade det sig att vi för en gångs skull (det är nog första gången) blivit klara lite fortare än väntat.

Så i veckan har vi plockat bort beta märkningen och känner nu att de 72 lektionerna till kursen täcker in stora delar av år 7, 8 och 9 även om denna, och alla våra andra kurser, fylls på kontinuerligt. Senast i raden av upplagda lektioner i den här kursen var på området grundläggande aritmetik med 10 nya lektioner om alltifrån positionssystemet till hur man dividerar med uppställning (både kort och lång division).

Tillgänglig för alla på Matematikvideo

För er som redan har ett skolkonto hos oss så är alla lektioner till högstadiet tillgängliga för er.  Även om du pluggar på gymnasiet så kan du ju ändå ha nytta av att repetera delar av högstadiet. Ni hittar alla lektioner här.

Gör som 1100+ matematiklärare, fysiklärare och skolpersonal och följ de senaste nyheterna i vårt nyhetsbrev.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Prova Premium i 7 dagar för 9 kr

Därefter 89 kr per månad.
Avsluta prenumerationen när du vill.
SKAFFA PREMIUM
Nej tack. Inte just nu.

Vad är detta?
Här hittar du matematiska symboler som kan användas när du ställer frågor på forumet eller kommenterar. När du klickar på symbolen markeras denna, kopiera genom klicka med höger musknapp eller använda kortkommandot Ctrl-C (PC) / cmd-C (Mac)
Förhandsvisning Latex:
Latexkod: