Sekretesspolicy - Matematikvideo

LOGGA IN

VIA

OBS! Inget publiceras i ditt flöde utan ditt medgivande.

VIA E-POST

E-post/användarnamn

Lösenord

Glömt lösenordet?
eller

Sekretesspolicy

AVTAL EN ANVÄNDARE

Samtliga uppgifter som lämnas behandlas i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). Som enskild användare har du inte rätt att dela med dig av dina kontouppgifter till någon annan. Kontot gäller endast en unik person. Kunden har ingen rätt att kopiera filmerna och använda själv eller distribuera dessa vidare. Endast de filmer som ligger upplagda på www.youtube.com/matematikvideo är fria att distribueras fritt. I tjänsten ingår endast möjlighet till att spela upp instruktionsfilmerna från www.matematikvideo.se. Det ingår inte att få filmerna hemskickade eller levererade digitalt.

ANVÄNDARVILLKOR

Matematikvideos lärare kommer aldrig att göra omdömen eller betygsutlåtanden på någon enskild elev eller privatperson. Det är endast en skola med tillstånd som har rätt till detta. Vi kommer alltså aldrig kunna sätta betyg eller utföra kunskapsmätningar. I tjänsten ingår inte personlig handledning. Användaren har alltså inte rätt till hjälp med uppgifter, prov eller förklaringar av matematik personligen eller via e-post. Det som ingår i kontot är instruktionsfilmerna med eventuella skriftliga faktaförklaringar. I tjänsten ingår inte heller några räkneuppgifter förutom i de enskilda fall som testa dig själv uppgifter presenteras på sajten.

ÅTGÄRDER VID AVTALSBROTT

Om ovanstående avtal inte efterföljs har Matematikvideo.se full rätt att stänga av kontot utan att kunden har rätt att få ersättning för den prenumerationstid som finns kvar för kontot. Om filmerna och texterna kopieras och distribueras vidare till tredje part kommer MatematikVideo.se att vidta rättsliga åtgärder. Eventuella ändringar av avtalet måste följas, därför bör de kontrolleras med jämna mellanrum.

AVSLUTA PREMIUM PRENUMERATION

Du avslutar din prenumeration genom att logga in och gå in på ”Mitt Konto”. Under ”Kontotyp/Prenumeration” så väljer du ”AVSLUTA PREMIUM”. Du kommer då inte automatiskt debiteras längre. När du avslutat har du tillgång till Premium den tid du redan har betalat för. Du kan här också välja att förnya/aktivera Premium igen.

Prova Premium i 7 dagar för 9 kr

Därefter 89 kr per månad.
Avsluta prenumerationen när du vill.
SKAFFA PREMIUM
Nej tack. Inte just nu.

Vad är detta?
Här hittar du matematiska symboler som kan användas när du ställer frågor på forumet eller kommenterar. När du klickar på symbolen markeras denna, kopiera genom klicka med höger musknapp eller använda kortkommandot Ctrl-C (PC) / cmd-C (Mac)
Förhandsvisning Latex:
Latexkod: