Nyheter för skolor inför den nya terminen – Matematikvideo

LOGGA IN

VIA

OBS! Inget publiceras i ditt flöde utan ditt medgivande.

VIA E-POST

E-post/användarnamn

Lösenord

Glömt lösenordet?
eller

Nyheter för skolor inför den nya terminen

2016-08-12 Av Simon Rybrand 0 kommentarer

Här på Matematikvideo börjar vi nu på allvar komma igång med den nya terminen och det känns roligt att berätta att det är mycket som händer och förbättras med vår tjänst. Både för skolor och för privatpersoner. I det här blogginlägget kommer vi framförallt berätta om vad som är nytt för skolor.

Vill du inte missa några nyheter för skolor så rekommenderar vi att du prenumererar på vårt nyhetsbrev.

Börjar det bli dags att beställa inför det kommande året? Kontakta oss då direkt på info@matematikvideo.se

Diagnos inför Matematik 1

På Matematikvideo så jobbar vi kontinuerligt med att skapa färdiga läxförhör och diagnoser och just nu håller vi på med att sammanställa en färdig diagnos som kan användas när eleverna kommer från år 9 och skall börja första året på gymnasiet. Du hittar diagnosen under läxförhör och färdiga läxförhör från Matematikvideo. Ni kan även kopiera detta läxförhör och komplettera med de frågor som ni själva vill ställa.

Nya funktioner till våra digitala läxförhör

Nu ökar vi på funktionaliteten i våra digitala läxförhör/diagnoser med möjligheten att lärare kan dela med sig av läxförhören till andra lärare på skolan. Dessutom har vi gjort alla övningsfrågor hos oss sökbara så att det går ännu snabbare att skapa läxförhören. Som lärare kan man nu även ta del av de helt färdiga läxförhör som vi kommer att utveckla på Matematikvideo. Om du vill ha en introduktion till hur läxförhören fungerar så rekommenderar vi att du kikar in bland våra hjälp och guide videos om detta.

Förbättrad och enklare registrering

Vi har nu förenklat registreringen för skolor och separerat den från våra privatkunder. Som skola behöver ni inte tänka på något alls kring detta då förändringen sköts helt automatiskt.

Mängder av nya övningsuppgifter

Under tidig sommar och nu i augusti har vi passat på att fylla på med hundratals övningsuppgifter, framförallt till Matematik 1 och Matematik 2 men även en del till Matematik 3. Era elever kommer enkelt åt dem genom kurslistorna.

Gör som 1100+ matematiklärare, fysiklärare och skolpersonal och följ de senaste nyheterna i vårt nyhetsbrev.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Prova Premium i 7 dagar för 9 kr

Därefter 89 kr per månad.
Avsluta prenumerationen när du vill.
SKAFFA PREMIUM
Nej tack. Inte just nu.

Vad är detta?
Här hittar du matematiska symboler som kan användas när du ställer frågor på forumet eller kommenterar. När du klickar på symbolen markeras denna, kopiera genom klicka med höger musknapp eller använda kortkommandot Ctrl-C (PC) / cmd-C (Mac)
Förhandsvisning Latex:
Latexkod: