FAQ - Betalning hos Matematikvideo - Matematikvideo

LOGGA IN

VIA

OBS! Inget publiceras i ditt flöde utan ditt medgivande.

VIA E-POST

E-post/användarnamn

Lösenord

Glömt lösenordet?
eller

FAQ - Betalning hos Matematikvideo

Hos Matematikvideo finns det två olika sätt att betala för tillgång till tjänsten. Antingen väljer du att betala via faktura eller via betalkort där vi använder oss av säker kontokortshantering hos Paypal.

Viktigt kring mail om Inloggningsuppgifter

Ibland kan e-postmeddelandet med inloggningsuppgifterna hamna i skräppostmappen. Om du inte har fått detta meddelande så kolla alltid i denna mapp hos din e-postklient (t ex hotmail, gmail).

Betalning via Kontokort – Så fungerar det

När du betalar med kontokort så får du tillgång till Matematikvideo direkt. Matematikvideo handhar inte kontokortsbetalningar själva utan använder sig av Paypal för att kunna garantera säker betalning och att inga uppgifter om kontokort hamnar i fel händer. Om du väljer att betala via kontokort så kommer du efter att du fyllt i dina uppgifter skickas till Paypal. Där genomför du betalningen och sedan skickas du automatiskt tillbaka till Matematikvideo där du sedan kan logga in och se genomgångarna.

Om du har ett så kallat Paypal-konto så kan du även välja att betala via detta.

Betalning via Faktura – Så fungerar det

Om du väljer att betala via faktura så fungerar det så att när du har köpt Matematikvideo så får du en faktura skickad till din e-postadress. Du får alla betalningsuppgifter du behöver i e-postmeddelandet men fakturan i sin helhet bifogas som pdf. Om du inte får upp denna faktura kan du prova att försöka öppna den i din webbläsare eller ladda ner programmet Adobe Reader som är gratis och hjälper dig att se fakturan och kunna skriva ut den i sin helhet.

Det är ingen förfallodag på fakturan men du får inte tillgång till alla genomgångar innan fakturan är betald. Det tar mellan 1 – 5 dagar innan en betalning är registrerad på vårt bankgiro (på vardagar tar det oftast ett dygn) och när den är registrerad får du en bekräftelse via e-post och då kan du komma åt genomgångarna.

Har du fler frågor om betalningar så är du välkommen att kontakta oss på info@matematikvideo.se

Hur avbeställer man ett konto hos er?

MatematikVideo.se följer ångerrätten som är definierad hos konsumentverket där varje kund har rätt till att ångra sitt köp inom 14 dagar efter det att avtal har ingåtts. Har du då redan betalat har du rätt att få tillbaka dina pengar inom 30 dagar. Om du vill ångra ditt köp kontaktar du oss per epost med information om ditt kundnummer, fakturanummer hos MatematikVideo och dina bankuppgifter så att vi kan återföra pengarna till dig.

Vad är detta?
Här hittar du matematiska symboler som kan användas när du ställer frågor på forumet eller kommenterar. När du klickar på symbolen markeras denna, kopiera genom klicka med höger musknapp eller använda kortkommandot Ctrl-C (PC) / cmd-C (Mac)
Förhandsvisning Latex:
Latexkod: