Om Oss

Om tjänsten

frontpage_graphics_landscape

Alla har vi olika syn på ämnet matematik. En del tycker att det är svårt men intressant, andra att det är tråkigt och onödigt och en del att det är spännande och utmanande. Vissa pluggar matematik för att man måste, andra för att komma in på drömutbildningen eller för att få det absolut högsta betyget.

Oavsett vilka mål du har eller hur du upplever ämnet matematik så vill vi vara en tjänst som följer med en kortare eller längre stund och hjälper dig framåt. Vårt mål är att vara en hjälpsam tjänst där du lugnt och tryggt kan plugga, utvecklas och göra det i din egen takt och inte minst på ett effektivt sätt.

Vi som jobbar med matematikvideo

mv_simon_o_david

Vi bakom den här tjänsten heter Simon Rybrand och David Karp. Det är vi som gör Matematikvideo. Simon är matematiklärare på gymnasiet sedan 2004 och undervisar i kurserna Matte 1-5. David är systemutvecklare och jobbar med allt som rör hemsidan, supporten och betalningar.

Om det är någonting som du undrar: hör av dig till oss på 
simon@matematikvideo.se 
eller 
david@matematikvideo.se

Om Företaget

Matematikvideo drivs av ett litet företag men med stora ambitioner om att vara en tjänst som erbjuder ett bra stöd till skolor och privatpersoner i samband med matematikstudier. Idag så har tusentals personer använt vår tjänst privat och ett 50-tal skolor som prenumererar på tjänsten årsvis.

Matematikvideo ägs av:

trefyra5 Produktion AB
Organisationsnummer: 556914-5013
FYRKTORGET 4
414 83 Göteborg
Västra Götalands län

Så fungerar vår tjänst

Vi gör videos, övningar och interaktiva test som skall täcka det centrala innehållet på olika betygsnivåer i varje kurs. Våra videos är utformade så att de skall vara enkla att följa, visuellt tydliga och där vi försöker att lyfta fram de allra vanligaste problemställningarna och lösa dessa. Sedan kan du testa att du har förstått våra videos med interaktiva övningar och test. Till dessa finns det alltid lösningsförslag så att du kan känna dig trygg med att få en förklaring på det du inte förstår.

På sajten samlas även de aktiviteter du gör och hur det har gått på dessa. På detta vis blir det enklare för dig att plugga effektivt och snabbare se vad du behöver träna mera på.